Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Ervaringen liposuctie buik

De voordelen van tumescente liposuctie zijn legio. Ook hardnekkig vet op de buik en heupen kan met deze geavanceerde behandeling veilig en onder plaatselijke verdoving worden verwijderd.

De voordelen van tumescente liposuctie zijn legio. Ook hardnekkig vet op de buik en heupen kan met deze geavanceerde behandeling veilig en onder plaatselijke verdoving worden verwijderd. Na het lezen van onze blogpost over het verloop van de behandeling en het herstel van tumescente liposuctie heb je al een aardig beeld van wat je kunt verwachten als je bij Lipology Clinic liposuctie van de buik laat uitvoeren. Ben je benieuwd naar de ervaringen met liposuctie van de buik van mensen die jou zijn voorgegaan, lees dan verder.

 

Liposuctie buik: wat kan ik verwachten van de behandeling?

Hoe lang duurt een liposuctie behandeling?
Bij Lipology Clinic vinden we het belangrijk om voor elke cliënt de tijd te nemen die nodig is om het best mogelijke eindresultaat te bereiken. Het verloop van de behandeling ziet er als volgt uit:

  • Inspuiten van tumescente vloeistof met verdoving: circa 45 minuten of langer
  • Inwerken van de verdoving (rustfase): 30 minuten tot anderhalf uur
  • Wegzuigen van het buikvet: circa anderhalf uur.

Afhankelijk van het behandelgebied mag je ervan uitgaan dat de behandeling in totaal ongeveer 3 tot 5 uur in beslag neemt.

Doet tumescente liposuctie pijn?
Tumescente liposuctie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Tijdens het inspuiten van de verdovingsvloeistof kun je kleine prikjes of tintelingen voelen. Ook tijdens het wegzuigen van het vet zul je trillingen voelen, af en toe wat branderigheid, een steekje of een prikje. Je voelt dat er wat gebeurt maar het lijden van pijn hoort niet bij de behandeling!

Hoe ziet de herstelperiode na liposuctie van de buik eruit?
Meteen na de behandeling is er al contourverschil zichtbaar. De arts kan dan al heel goed beoordelen dat het resultaat mooi egaal wordt. Dat zie je zelf misschien niet zo goed omdat het behandelde gebied blauw en gezwollen zal zijn door de verdovingsvloeistof en het wondvocht, maar dat trekt vanzelf weg! Je krijgt van ons een drukpak dat de eerste twee weken na de behandeling gedragen moet worden. Tegen de tijd dat het drukpak uit mag, zullen de blauwe plekken en meeste zwellingen grotendeels verdwenen zijn. Het behandelde gebied kan nog wel een tijdje gevoelig zijn en wat harder aanvoelen. Na vier maanden kom je weer bij ons langs voor een controleafspraak, zodat we het eindresultaat kunnen beoordelen.

Is het resultaat blijvend?
Onze cliënten hebben goede ervaringen met liposuctie van de buik. Dat komt niet alleen door het direct zichtbare verschil en het snelle herstel, maar ook door het feit dat de resultaten blijvend zijn. Wanneer vetcellen middels tumescente liposuctie worden verwijderd, produceert het lichaam in het behandelde gebied geen nieuwe vetcellen meer. Hoewel de achtergebleven vetcellen nog wel groter kunnen worden in het geval dat je weer gewicht aankomt, is het contourverschil in het behandelde gebied permanent. Daarbij krijg je bij onze methode geen groot litteken op de buik. Dit zorgt voor een heel natuurlijk resultaat.

Goed om te weten: Lipology Clinic biedt ook liposuctie van de buik voor mannen

Benieuwd naar ervaringen met liposuctie van de buik?
Wil je meer weten over de ervaringen met liposuctie van de buik? Bekijk dan onze pagina met clientervaringen.

Deel dit artikel: