Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Liposuctie buik foto’s voor en na

Veel vrouwen (maar ook mannen!) hebben moeite om van overtollig buikvet af te komen – zelfs als ze op andere delen van het lichaam wel vet kwijtraken. Maar wanneer zie je resultaat na liposuctie van de buik?

Veel vrouwen (maar ook mannen!) hebben moeite om van overtollig buikvet af te komen – zelfs als ze op andere delen van het lichaam wel vet kwijtraken. Heb je last van hardnekkig buikvet en/of hinderlijke love handles rondom je heupen? Dan kan liposuctie van de buik en/of heupen uitkomst bieden. Bij Lipology Clinic kun je terecht voor tumescente liposuctie; een geavanceerde liposculptuur methode die een breed scala aan voordelen biedt ten opzichte van andere liposuctie behandelingen. Maar wanneer zie je resultaat na liposuctie van de buik? En wat kun je van dat resultaat verwachten?

 

Wanneer zie ik resultaat na liposuctie van de buik?
Ondanks het feit dat het ongeveer twee weken duurt alvorens de zwelling en blauwe plekken grotendeels weggetrokken zijn, is er al meteen na de behandeling resultaat zichtbaar. Het definitieve resultaat evalueren we circa vier maanden na je behandeling. Maar ook daarna kun je nog subtiele verbeteringen opmerken; het liftende effect van tumescente liposuctie op je huid kan wel tot anderhalf jaar na de behandeling doorgaan!

Bovendien is het resultaat van tumescente liposuctie blijvend. De vetcellen die we tijdens de behandeling verwijderen, komen niet meer terug. Het kan natuurlijk gebeuren dat je na liposuctie van de buik weer aankomt, maar in dat geval zal er minder vet rond de buik terechtkomen. Kortom: een duurzame contourverandering!

Benieuwd naar wat onze cliënten vinden van tumescente liposuctie bij Lipology Clinic? Bekijk dan de pagina met clientervaringen.

Krijg ik echt een strakke buik na liposuctie?
Een groot voordeel van tumescente liposuctie ten opzichte van andere liposuctie methodes, is het liftende effect op de huid. Bij Lipology Clinic wordt er eerst een verdovingsvloeistof in het behandelgebied gespoten. Hierdoor gaat het ‘vezelnetwerk’ strak staan. Vervolgens wordt het vet met kleine, trillende micro-canules weggezogen. Op die manier blijft schade aan de steunvezels beperkt, terwijl dit wel wordt gestimuleerd om tijdens het herstel mooi egaal terug te trekken. In onze blogpost over liposuctie en huidverstrakking kun je hier meer over lezen.

Helpt liposculpture van de buik ook tegen cellulite?
Bijna alle vrouwen hebben in meer of mindere mate last van cellulite, oftewel sinaasappelhuid. Dit zit in de meeste gevallen op de heupen, billen en bovenbenen, maar cellulite op de buik komt ook wel eens voor. Omdat de oorzaak van cellulite gerelateerd is aan het bindweefsel en er met liposuctie alleen vetcellen worden verwijderd, zal de behandeling ongelijkmatigheden en ‘putjes’ in principe niet corrigeren. In onze blogpost Cellulite: wat is het en wat helpt? kun je hier meer over lezen.

 

Meer weten over tumescente liposuctie van de buik?
Lipology Clinic nodigt je graag uit voor een intakegesprek, waarin we al je vragen over onder andere de behandeling, het herstel, de nazorg kunnen beantwoorden. Plan vandaag nog een afspraak in!

Deel dit artikel: