Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Liposuctie benen kosten

Liposculpture middels tumescente liposuctie is een zeer veilige en effectieve manier om overtollig vet van de benen te verwijderen onder plaatselijke verdoving. Maar wat kost liposuctie van de benen? Zijn er meerdere behandelingen nodig?

Liposculpture middels tumescente liposuctie is een zeer veilige en effectieve manier om overtollig vet van de benen te verwijderen onder plaatselijke verdoving. De kosten van tumescente liposuctie zijn afhankelijk van het behandelgebied en van of er meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Maar wat kost liposuctie van de benen? Zijn er meerdere behandelingen nodig? En kun je een vergoeding krijgen vanuit je zorgverzekering?

Wat kost liposuctie van de benen?
De kosten voor liposuctie van de benen (met echte tumescente liposuctie!) variëren tussen de €4.000 en €6.000 per behandeling.

Hoe wordt de prijs voor liposculpture benen bepaald?
Bij Lipology Clinic behandelen we altijd symmetrisch. In het geval van liposuctie van de benen wil dat zeggen dat we tijdens één behandeling beide benen aanpakken. We streven er vanzelfsprekend naar om met één behandeling de best mogelijke resultaten te bereiken, echter moet je er rekening mee houden dat er voor de benen in veel gevallen meerdere behandelingen nodig zijn. Dit geldt onder andere voor patiënten met lipoedeem bij wie het vaak de moeite waard is om de gehele benen te behandelen om de klachten optimaal te kunnen verbeteren. Tumescente liposuctie is een geavanceerde en nauwkeurige behandelmethode die nu eenmaal wat meer tijd vereist dan andere liposuctie methodes. En die tijd nemen we. Tijdens het eerste consult bespreken we niet alleen de kosten, maar vertellen we je ook alles over het verloop, de behandeling en het herstel van tumescente liposuctie. Veiligheid en kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

Waarom zit er zoveel verschil tussen de prijzen van liposuctie klinieken?
Er zijn tegenwoordig aardig wat klinieken die beweren tumescente liposuctie aan te bieden, echter voldoet een groot deel van deze behandelaars niet aan de strikte voorwaarden voor deze geavanceerde liposuctiemethode. In werkelijkheid betreft het vaak ‘semi-tumescente’ liposuctie of ‘natte’ liposuctie – behandelingen die wellicht een lagere prijs hebben, maar niet de voordelen van deze geavanceerde behandeling bieden. Bij Lipology Clinic bieden we uitsluitend échte tumescente liposuctie behandelingen aan, waarbij aan alle geldende veiligheidsnormen wordt voldaan. Dokter Halk, de oprichter van onze kliniek, is zelfs medeauteur van deze documenten. Bij ons ben je dus gegarandeerd in goede handen.

Lees ook: Échte tumescente liposuctie: herken de beste behandeling

Kan ik de kosten voor liposuctie van de benen vergoed krijgen?
Liposuctie behandelingen worden beschouwd als cosmetische ingrepen en vallen daardoor niet onder verzekerde zorg. Zelfs niet als je er hele nare klachten van hebt. Je kunt voor de behandeling(en) dus geen vergoeding krijgen vanuit je zorgverzekering.

Lees ook onze blogpost over lipoedeem en vergoeding voor liposuctie.

Wil je meer weten over liposuctie van de benen en kosten?
Overweeg je om liposuctie van de benen uit te laten voeren maar wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze, de behandeling, de nazorg en de kosten voor liposuctie van de benen? Neem dan contact op met Lipology Clinic en maak een afspraak voor een eerste consult!

Deel dit artikel: