Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Liposuctie van
de buik.

De buik is een van de gebieden waar ongewenst onderhuids vet zich vaak ophoopt.

Met tumescente liposuctie kan dit overtollige vet onder plaatselijke verdoving op een zeer veilige en effectieve manier worden verwijderd, waarbij een huidcorrectie nagenoeg nooit nodig is.

tumescente liposuctie
Lipology Clinic Locatie

Wat is
liposuctie?

Liposuctie, ook bekend als liposculptuur, is een populaire behandeling waarmee overtollig vet op specifieke lichaamsgebieden kan worden verwijderd. Met liposuctie kun je de contouren van je lichaam verbeteren. Ook voor sommige aandoeningen van vetweefsel (lipoedeem) is liposuctie een goede behandeling. Bij Lipology Clinic gebruiken we de meest geavanceerde techniek: Tumescente Liposuctie.

Behandelgebieden

Bij Lipology Clinic behandelen we alle mogelijke gebieden waar liposuctie gewenst kan zijn.

Dit zeggen
onze cliënten.

0/5

“Mevrouw Halk was van begin tot eind zeer betrokken. Ook toen ik op haar vrije dag, de dag na mijn ingreep, een vraag had kon ik haar bereiken. Ze legt alles rustig uit, stelt gerust en heeft een fantastisch team waar ze mee samen werkt. Ze vroeg tijdens de behandeling steeds of het nog ging.”

Zorgkaart

Verloop
behandeltraject.

Voeg je koptekst hier toe

Maak een afspraak

Maak online of telefonisch een afspraak. Onze consulente neemt vervolgens contact met je op om de afspraak te bevestigen en eventuele vragen te bespreken. Hieronder enkele veel gestelde vragen: 

Doordat de behandeling onder alléén plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd zijn de voorwaarden om voor de behandeling in aanmerking te komen iets minder streng dan bij liposuctie onder narcose. Ook mensen met een BMI van boven de 30 en oudere mensen kunnen in sommige gevallen dus met deze methode wel behandeld worden. Dit hangt helemaal af van de verdere conditie. Ook moet de behandeling te combineren zijn met eventueel gebruikte medicatie en medische voorgeschiedenis. Tijdens een consult zullen we dit uitgebreid met je bespreken.

Tumescente liposuctie is een bewezen effectieve behandeling voor lipoedeem. Deze geavanceerde ‘lymfe-sparende’ methode verbetert de storende vetophopingen, de (over)gevoeligheid, de pijnklachten en daarmee de algehele kwaliteit van leven. Ook voorkomt het dat lipoedeem op de behandelde gebieden verergert.

Let op: andere (traditionele) liposuctie methoden kunnen de klachten juist verergeren. Laat je dus goed informeren! Helaas zijn zelfs veel artsen hier niet goed van op de hoogte. Het vinden van de juiste kliniek/arts is daardoor echt een uitdaging.
Bij Lipology Clinic weet je 100% zeker dat je met de juiste behandeling: tumescente liposuctie te maken hebt. Wij hebben alle lipoedeem expertise in huis en voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheid standaarden.

Deskundigheid, veiligheid en maximale resultaten:

Onze kliniek is 100% gefocust op vetbehandelingen (liposuctie, lipoedeem, lipofilling) onder plaatselijke verdoving. Ook zijn wij expertise kliniek op het gebied van de behandeling van lipoedeem. 

Een warme, veilige plek waar vrouwen zich prettig voelen:

Persoonlijke aandacht staat bij Lipology Clinic voorop. Wij zijn de enige kliniek in Nederland waar je voor deze liposuctie behandeling terecht kunt bij een volledig vrouwelijk team. Wij doen ons werk met veel liefde en passie. De mooie resultaten, blije mensen en positieve veranderingen die wij in gang zetten, drijven ons iedere dag opnieuw.

Samen met ons naar een lichaam waar je je prettig in voelt!

Een advies gesprek is gratis en vrijblijvend. 

Het consult

Tijdens een eerste consult neemt de arts alle tijd om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je krijgt een eerlijk advies over mogelijke behandelingen, de risico’s en de nazorg. Daarna heb je een gesprek met de consulente die jou gedurende het gehele behandeltraject zal begeleiden.

Waterfront Naarderbos
P2 – achterzijde gebouw
IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden

Er is een gratis parkeerterrein bij het Waterfront gebouw. Je kunt de bordjes VandenBroecke kliniek volgen. Wij zitten in hetzelfde pand. 

De kosten van tumescente liposuctie variëren per behandelgebied. Denk aan tussen de 2500-6000 euro per behandeling. Wat er per behandeling kan worden gedaan is van meerdere dingen afhankelijk. Voor sommige gebieden zijn meerdere behandelingen nodig. Meer over de tarieven en hoe deze tot stand komen lees je in de veel gestelde vragen. 

De behandeling

Je hebt je goed voorbereid en besloten om voor een behandeling te kiezen. Wij zorgen voor de beste zorg en hoogstpersoonlijke service. Krijg hier alvast een indruk van wat je van de behandeling kunt verwachten. 

Op de dag van de behandeling word je door ons vaste team ontvangen. Hierna doen we enkele controles en tekent de arts het te behandelen gebied nauwkeurig af. Daarna wordt de verdovende vloeistof heel langzaam met heel subtiele naaldjes ingespoten. Hierna volgt een rustpauze waarin de verdoving inwerkt. Daarna kan het vet worden weggezogen. We gaan door met perfectioneren totdat we helemaal tevreden zijn en nemen hiervoor alle tijd die nodig is. 

Lees hier alles over het verloop van de behandeling.

Het korte antwoord is: nee. Bij échte tumescente liposuctie wordt er dusdanig goed plaatselijk verdoofd, dat de behandeling geen pijn doet.

Het inspuiten van de grote hoeveelheid vloeistof met verdovingsmiddel kan, met name aan het begin, een ongemakkelijk, brandend of drukkend gevoel geven.

Tijdens het wegzuigen van het vet kun je weleens een prikje of steekje voelen, maar pijnlijk is het niet!

De dagen na de behandeling is het behandelde gebied gedurende enkele dagen beurs en gevoelig. Paracetamol werkt hiervoor meestal goed genoeg.

Ga er van uit dat we ongeveer 3 tot 5 uur (een dagdeel) met je bezig zijn.

Het inspuiten van de tumescente vloeistof met verdoving duurt -afhankelijk van het behandelgebied en de patiënt- meestal ongeveer een uur, vaak ook langer. Daarna laten we de verdoving heel goed inwerken. Deze rustfase duurt zo’n half tot anderhalf uur. Het wegzuigen van het vet neemt ook ongeveer anderhalf uur in beslag.

Dankzij de plaatselijke verdoving zijn wij niet gebonden aan een strak rooster van een operatiekamer en anesthesie dokters. Wij werken in alle rust met een vast team en nemen de tijd die voor jou nodig is om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken!

Herstel en nazorg

Doordat er minder schade wordt toegebracht aan het weefsel en alleen plaatselijk wordt verdoofd, is het herstel na tumescente liposuctie over het algemeen sneller en minder pijnlijk dan na gewone liposuctie. Je kunt dezelfde dag naar huis en je dagelijkse activiteiten kun je na enkele dagen weer opstarten. Een drukpak draag je 2 weken onder de kleding, in plaats van 6 weken. 

Je bent niet ziek na een behandeling en het is zelfs heel belangrijk om in beweging te blijven. Er zullen blauwe plekken ontstaan, die meestal binnen 2 weken wegtrekken. Ook zal het behandelde gebied gezwollen zijn. Het grootste gedeelte van deze zwelling verdwijnt in de eerste weken na de behandeling. Om het te genezingsproces te bevorderen is het belangrijk dat je gedurende 2 weken dag en nacht een drukpak draagt, dat je van ons meekrijgt.

Het behandelde gebied kan nog tot enkele maanden na de ingreep wat anders aanvoelen en gevoelig zijn. Dit is normaal en trekt vanzelf weer weg.

Ja.

De vetcellen die zijn weggehaald komen niet meer terug. Het resultaat is dus blijvend. Als je na de ingreep weer aankomt, is dat niet omdat je méér vetcellen krijgt, maar omdat de bestaande vetcellen uitzetten. Het gewicht zal zich over je hele lichaam verdelen en juist veel minder op de behandelde plaatsen terechtkomen, waardoor de contourverandering blijvend is. 

Lees hier meer over in onze artikelen. 

Het contour verschil is vrijwel direct zichtbaar maar dit lijkt nog lang niet op het eindresultaat.

Het uiteindelijke resultaat van de behandeling kan pas na enkele maanden voor 100% worden beoordeeld. Wij controleren meestal 4 maanden na de laatste behandeling het resultaat. De veranderingen nadien zijn heel subtiel en zitten vooral in het verder terugtrekken van de huid (huidlift). Dit proces gaat na de behandeling namelijk wel tot 1 a 1,5 jaar na de behandeling verder!

Onze artsen.

Redenen om voor Lipology Clinic te kiezen!

Bij Lipology Clinic behandelen we alle mogelijke gebieden waar liposuctie gewenst kan zijn.

Tarieven.

De kosten van tumescente liposuctie variëren per behandelgebied. Denk aan tussen de 2500-6000 euro per behandeling. Wat er per behandeling kan worden gedaan is van meerdere dingen afhankelijk. Veiligheid staat bij ons voorop! Voor sommige gebieden, zoals de gehele benen (bij lipoedeem), zijn altijd meerdere behandelingen nodig. Wij behandelen altijd symmetrisch (dus tweezijdig). Dit alles zal tijdens een consult uitgebreid met je worden besproken.

Informatie gesprek gratis
Armen 2500-5000
Benen 4000-6000 per behandeling
Buik / heupen 2500-6000
Heupen / taille 2500-6000
Borsten / oksel 4000-6000
Onderkin/hals 2500-3500
Lipofilling vanaf 2500

Relevante blogs.
Veel gestelde
vragen.

Liposuctie, liposculptuur of liposculpture is een behandeling waarbij overtollig vet met een dunne zuigbuis (canule) wordt verwijderd. Liposuctie is geen oplossing om af te vallen, maar een contour verbetermethode.

Liposuctie kan bijna op elk lichaamsgebied worden toegepast.

Denk bijvoorbeeld aan de buik, heupen, taille, rug, love handles, zadeltassen, billen, armen, dijen, onderbenen, onderkin, hals en borsten. Bij Lipology Clinic behandelen we alle mogelijke gebieden.

Tumescente liposuctie is een geavanceerde techniek, die geheel onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. Er wordt hierbij heel veel vloeistof met verdoving in het te behandelen gebied ingespoten, waardoor het vetweefsel stevig wordt en het vet als het ware verweekt. Hierdoor kan het vet veiliger, makkelijker, mooier en met minder weefselschade worden verwijderd. Om de behandeling nog meer te verfijnen gebruiken we bij Lipology dunne trillende (vibrerende) zuigbuisjes (canules). Dit maakt de behandeling ook geschikt voor lipoedeem

> Meer over tumescente liposuctie 

Tumescente liposuctie heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele liposuctie.

Veiligste techniek(1):
Mede doordat de behandeling onder alléén plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd is de kans op ernstige lichamelijke complicaties vrijwel nul (in ons team in > 5000 behandelingen nog niet voorgekomen).

Mooiere resultaten (sculpting):
De tumescente vloeistof vergroot en egaliseert het behandelgebied, waardoor de arts veel preciezer kan werken. Ook kunnen patiënten door de plaatselijke verdoving tijdens de behandeling van houding wisselen. Hierdoor kunnen mooiere, egalere resultaten worden bereikt.

Sneller herstel:
Doordat er minder schade wordt toegebracht aan het weefsel en alleen plaatselijk wordt verdoofd, is het herstel na tumescente liposuctie over het algemeen sneller en minder pijnlijk. Patiënten kunnen dezelfde dag naar huis en hun dagelijkse activiteiten binnen enkele dagen weer opstarten.

Liftend effect/ huidverstrakking:
door de ingespoten vloeistof en het gebruik van dunne trillende canules wordt de verbinding van de huid aan de spier niet beschadigd. Hierdoor kan de huid niet zakken. Bovendien wordt het weefsel geactiveerd waardoor de huid nog extra samentrekt (lift).

Een huidcorrectie is bij tumescente liposuctie dan ook zelden nodig.

1.Safety Studies in the Field of Liposuction: A Systematic Review Halk AB, Habbema L. Genders, R.E., Hanke C.W. Dermatol Surg. 2019 Feb;45(2):171-182.

Om een liposuctie pijnloos uit te kunnen voeren is natuurlijk verdoving nodig. Hier zijn verschillende methodes voor. Zo kun je volledige narcose gaan, een ruggenprik of verdoving via een infuus krijgen, of alleen plaatselijk worden verdoofd (lokale verdoving).

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een liposuctie behandeling onder narcose grotere risico’s dan alleen lokale verdoving (1).

Anders gezegd: hoe wakkerder en mobieler de patiënt tijdens de behandeling, hoe veiliger. Daarbij krijg je ook mooiere resultaten als een patiënt mobiel is en tijdens de behandeling verschillende houdingen aan kan nemen.

Bij Lipology Clinic kiezen we onder andere daarom heel bewust voor de geavanceerde tumescente liposuctie methode; waarbij het vet verwijderd wordt onder alléén plaatselijke verdoving.

1. Halk AB, Habbema L, Genders RE, Hanke CW. Safety Studies in the Field of Liposuction: A Systematic Review. Dermatol Surg. 2019 Jan 28

De term ’tumescent’ wordt helaas vaak onjuist gebruikt voor behandelingen die niet voldoen aan de voorwaarden voor deze geavanceerde methode.

Als je je bij verschillende artsen/klinieken aan het oriënteren bent, dan zijn dit vragen die je aan de arts kunt stellen om te achterhalen of je met de échte tumescente  behandeling te maken hebt:

 • Wordt er écht alléén gebruik gemaakt de plaatselijke verdoving die in de tumescente vloeistof zit?
 • Dus géén narcose, ruggenprik of verdoving via spuitjes of infuus?
 • Gaat het inspuiten van de vloeistof langzaam (bijv. 30 min, vaak langer)?
 • Worden er véle liters vloeistof gebruikt?
 • Laten jullie de vloeistof na het inspuiten langdurig inwerken (i.i.g. 30 min tot langer dan een uur)?
 • Wordt er gebruik gemaakt van dunne, stompe (evt. trillende) canules om het vet mee weg te zuigen?
 • Dus géén scherpe canules, of andere apparaten die het vetweefsel beschadigen?
 • Let ook op de opleiding en ervaring van de arts!

> Meer hierover lees lees je hier

Tegenwoordig worden er ook nieuwe technologieën en apparaten gebruikt om de resultaten van de liposuctie te verbeteren. 
Voorbeelden zijn ultrasound-assisted liposuctie, laser-, water jet-, en power-assisted liposuctie. 

Deze technieken worden vaak gepromoot als vernieuwend met grote voordelen, maar zijn deze beloftes reëel en bewezen?  En wat zijn de risico’s van deze technieken?

Eerlijke informatie over de voor- en nadelen van extra technologieën bij liposuctie en waarom Lipology Clinic alleen gebruik maakt van vibrerende micro canules lees je hier.

Doordat de behandeling onder alléén lokale verdoving wordt uitgevoerd zijn de voorwaarden om voor de behandeling in aanmerking te komen iets minder streng dan bij liposuctie onder narcose.

Ook mensen met een BMI van boven de 30 kunnen in sommige gevallen met tumescente liposuctie dus wel behandeld worden. Dit hangt af van de verdere conditie. Ook moet de behandeling te combineren zijn met eventueel gebruikte medicatie en medische voorgeschiedenis.

Het is wel belangrijk het doel van liposuctie voor ogen te houden. Liposuctie is gericht op het vormgeven en verbeteren van de lichaamscontouren en niet op gewichtsverlies.

Liposuctie is het meest effectief bij personen die al dicht bij hun ideale gewicht zijn, maar specifieke probleemgebieden willen aanpakken.

Liposuctie alternatieven: vet verwijderen zonder operatie is dat mogelijk?Tegenwoordig worden er vele behandelingen aangeboden om, zonder liposuctie / operatie, het vet te doen ‘oplossen’. Dit wordt ook wel lipolyse genoemd.

Voorbeelden zijn:

 • Cryolipolyse (het bevriezen van vetcellen door een koude applicator op de huid)
 • Ultrasone lipolyse (het ‘verpulveren’ van vetcellen met geluidsgolven die door een handstuk op de huid worden uitgezonden)
 • Lipolyse door injecties (het oplossen van vet door injectie van een chemisch stofje onder de huid)
 • Laser lipolyse (het wegsmelten van vetcellen met een laserstraal onder de huid)
 •  

De resultaten van al deze behandelingen zijn veel minder spectaculair dan van liposuctie. Ze zijn dus alleen geschikt voor heel kleine vetophopingen. En let op! Ook deze behandelingen hebben risico’s!

> Lees meer over alternatieven voor liposuctie.

In principe is er geen leeftijdsgrens voor tumescente liposuctie. Als je gezond bent is er geen enkele reden waarom je je zou moeten neerleggen bij belemmeringen door een lichaam dat niet bij je past!

Veiligheid staat voorop! Als je medicatie gebruikt of onder behandeling bent, dan zullen wij meestal eerst contact opnemen met de behandeld specialist. 

Natuurlijk kan het zijn dat het terugtrekken van de huid wat minder spectaculair zal zijn dan bij jonge vrouwen. Ook op leeftijd trekt de huid echter vaak nog een heleboel terug. Dit wordt tijdens een consult goed besproken. We hebben diverse foto’s om een beeld te kunnen geven van wat je kunt verwachten.

Op de dag van de behandeling word je door ons vaste team ontvangen. Hierna doen we enkele controles en tekent de arts het te behandelen gebied nauwkeurig af. Daarna wordt de verdovende vloeistof heel langzaam met heel subtiele naaldjes ingespoten. Dit duurt meestal ongeveer 1 uur. Dan volgt een rustpauze van minimaal een half uur maar vaak langer, waarin de vloeistof inwerkt. Daarna kan het vet worden weggezogen. We gaan door met perfectioneren totdat we helemaal tevreden zijn en nemen hiervoor alle tijd die nodig is.

Meer over het verloop van de behandeling en het herstel lees je hier

Ondanks dat tumescente liposuctie een heel veilige behandeling is, kunnen er altijd bijwerkingen ontstaan. De meeste mogelijke bijwerkingen zijn tijdelijk (zwelling, blauwe plekken, veranderd gevoel van de huid, jeuk, bijwerkingen door het gebruikte antibioticum of verdovingsmiddel). Infecties komen zeer zelden voor, ook doordat wij op de dag voor de behandeling starten met een korte antibioticumkuur.

Tijdens het informatiegesprek zullen alle bijwerkingen en risico’s nog eens uitvoerig met je worden besproken. 

Na de liposuctie zal het behandelde gebied gezwollen zijn. Eerst door de verdovingsvloeistof en later door wondvocht. Het grootste gedeelte van deze zwelling verdwijnt in de eerste weken na de behandeling. Om dit genezingsproces te ondersteunen is het heel belangrijk dat je gedurende 2 weken dag en nacht een drukpak draagt, dat je van ons meekrijgt.

Er ontstaat bij tumescente liposuctie geen blijvende schade aan het bloed- of lymfevaten. Uiteindelijk zal het extra vocht dus ook weer verdwijnen. Dit maakt tumescente liposuctie ook geschikt voor lipoedeem. 

Na de ingreep wordt het behandelde gebied verpakt in verbandmateriaal met een drukpak er over.

Na 24 uur kun je lekker douchen en het verband materiaal verwijderen.

Het drukpak draag je vervolgens gedurende minimaal 2 weken dag en nacht. Dit pak is goed onder de kleding te dragen.

Dit is anders dan de 6 weken die gewoonlijk bij traditionele liposuctie methodes wordt voorgeschreven. De reden hiervoor is de minimale weefselschade dit bij tumescente liposuctie. Sommige mensen vinden het prettig om het pak bv. overdag wat langer door te dragen. Dat is geen enkel probleem. Je kunt eventueel ook een extra pakje bij ons aanschaffen.

Na de liposuctie zal het behandelde gebied gezwollen zijn door (wond)vocht. Je draagt hierom gedurende 2 weken dag en nacht een drukpak.

Door op een bepaalde manier te masseren (manuele lymfedrainage) kan het lichaam (lymfesysteem) extra worden gestimuleerd om dit vocht af te drijven. Ook kan massage het wondgebied verzachten door verklevingen, die horen bij normaal wondherstel, los te maken.

Je zou dus, om het herstel te prettiger te laten verlopen, kunnen kiezen voor massage na de liposuctie. Dit start dan 1 of 2 weken na de liposuctie, als de ergste gevoeligheid weggetrokken is.

Ons advies is om dit te laten doen bij een gespecialiseerd ‘oedeemtherapeut’. Waar wij er veel van kennen om je naar door te verwijzen.

Een misverstand is dat massage na liposuctie belangrijk is voor het eindresultaat. Dat is niet zo!

Kortom: doe aan massage als je dat prettig vindt, maar het dragen van het drukpak met voldoende beweging is ruim voldoende voor goed wondherstel. 

Wanneer je weer kan werken hangt van het type werk af en van hoe snel je je weer fit genoeg voelt. Kantoorwerk kan bijv. meestal al na enkele dagen prima worden hervat. Zwaar lichamelijk werk heeft vaak wat meer tijd nodig. Je kunt door te veel te doen niet echt dingen kapot maken maar het lichaam zal je wel terugfluiten. Luisteren naar je lichaam is dus het advies.

Een veel gestelde vraag is hoeveel kilo vet er wordt verwijderd en of je dit terugziet op de weegschaal.

Het korte antwoord is: liposuctie is geen afvalmethode maar een contour verbetermethode.

We kunnen van tevoren dus ook niet goed voorspellen hoeveel liter (we rekenen niet in kilo’s maar in (mili)liters) vet er verwijderd zal worden. Dit verschilt enorm per individu en behandelgebied. Wij halen zo veel mogelijk weg, binnen de grenzen van wat medisch mogelijk en cosmetisch fraai is.

Tijdens het herstelproces is er eerst nog wat meer weefselvocht aanwezig en vervolgens zoekt het lichaam naar een nieuwe balans. Als er een héleboel vet is verwijderd en je heel nauwlettend je voeding in de gaten houdt, dan zul je na enkele weken tot maanden mogelijk een verschil op de weegschaal kunnen zien.

Afvallen moet nogmaals niet het doel zijn van een liposuctie behandeling!

Nee, niet bij tumescente liposuctie met trillende dunne afzuig canules, zoals toegepast bij Lipology Clinic. Één van de grote voordelen deze liposuctie techniek is namelijk dat er huidverstrakking optreedt. Een huidcorrectie is dan ook zelden nodig.

Hoeveel de huid kan terugtrekken is afhankelijk van de situatie voor de behandeling. Dit wordt tijdens een consult uitgebreid met je besproken.

Dat het vet na liposuctie op andere plaatsen terugkomt is iets wat in de wandelgangen veel gezegd wordt. Het is een heel interessante vraag, die niet in een paar zinnen te beantwoorden is.

Heel kort is het antwoord: als mensen na de behandeling stabiel op gewicht blijven, dan zien we in de praktijk geen aanwijzingen dat liposuctie leidt tot duidelijke vettoename op andere plekken.

Lees hier een uitgebreide uitleg over vetverdeling na liposuctie

Hoeveel de huid kan terugtrekken is afhankelijk van de situatie voor de behandeling. Dit wordt tijdens een consult uitgebreid met je besproken.

De kosten van tumescente liposuctie variëren per behandelgebied. Denk aan tussen de 2500-6000 euro per behandeling. Wat er per behandeling kan worden gedaan is van meerdere dingen afhankelijk. Soms, bijvoorbeeld bij de benen bij lipoedeem, zijn meerdere behandelingen nodig. Veiligheid staat bij ons voorop! Wij behandelen altijd symmetrisch (dus tweezijdig).

Dit zal tijdens een consult uitgebreid met je worden besproken.

Veel klinieken promoten hun behandeling door te stunten met prijzen. Er wordt daarbij vaak aangegeven dat er ‘efficiënt’ en ‘per zone’ wordt gewerkt, om de behandeling voor iedereen makkelijk toegankelijk te houden.

Lipology Clinic doet dit bewust niet.

Hoewel wij toegankelijkheid zeer belangrijk vinden en voor iedereen klaar staan, willen wij altijd de hoogste kwaliteit zorg bieden. Wij staan voor veiligheid, effectiviteit en cosmetisch de mooiste resultaten. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jou als individuele cliënt. Efficiëntie (lees: snel, onder narcose, ruggenprik of roesje, vaak kleine zones soms verspreid over het lichaam) is niet een van onze kernwaardes.

Dit begint al bij de voorbereiding en het geven van informatie. Een intake duurt bij ons minimaal een uur. Dit is nodig om alle uitleg te kunnen geven.

Wij werken met een ervaren team heel precies met de meest subtiele, geavanceerde tumescente liposuctie methode. Deze behandeling vergt veel tijd, hooggespecialiseerd personeel en de beste materialen.

Ook zullen wij geen halve gebieden adviseren, omdat dit meestal niet de mooiste resultaten oplevert.

Tot slot: bij ons hoef je geen verborgen kosten te verwachten, bijvoorbeeld extra kosten voor een narcose of pakje die regelmatig niet duidelijk op websites vermeld staan!

Liposuctie valt niet onder verzekerde zorg en wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Ook niet als er sprake is van lipoedeem, ondanks dat deze aandoening wel als ziekte erkent is.

Download de brochure

Laat jouw e-mailadres achter en download direct daarna de brochure over liposuctie. Hierin vind je onder andere alles over de behandeling, de resultaten en de kosten.

Bekend uit de media