Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Prijs / kosten liposuctie buik

Overweeg je om buikvet te laten verwijderen met tumescente liposuctie? Dan wil je natuurlijk wel van tevoren weten wat je kunt verwachten van de kosten voor liposuctie van de buik.

Overweeg je om buikvet te laten verwijderen met tumescente liposuctie? Dan wil je natuurlijk wel van tevoren weten wat je kunt verwachten van de kosten voor liposuctie van de buik. Hieronder geven we een indicatie van de prijs van buik liposuctie en leggen we uit welke factoren van invloed zijn op de kosten, waarom de prijzen van verschillende klinieken variëren en wat je moet weten over eventuele vergoedingen voor een behandeling.

 

Wat kost liposuctie van de buik?

De kosten van liposuctie van de buik (en eventueel de heupen) met echte tumescente liposuctie variëren tussen de €2.500 en €6.000 per behandeling.

 

Welke factoren bepalen de prijs voor liposuctie van de buik?

Hoeveel je precies kwijt bent voor liposuctie van de buik, is afhankelijk van meerdere factoren. Bij Lipology Clinic hebben jouw veiligheid en het uiteindelijke resultaat de hoogste prioriteit. Daarom nemen we alle tijd voor onze patiënten. In sommige gevallen (bijvoorbeeld bij grote gebieden van de buik, taille en heupen rondom) is er meer dan 1 behandeling nodig om het best mogelijke resultaat te behalen. Dit zullen we altijd uitgebreid bespreken tijdens een consult, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

 

Waarom zit er zoveel verschil in de prijzen voor liposculpture van de buik?

Wanneer je je gaat oriënteren op verschillende liposuctie klinieken, dan zal je zien dat de prijzen behoorlijk verschillen. Veel klinieken hanteren stuntprijzen en claimen het goedkoper te kunnen doen doordat ze ‘efficiënt’ werken. Ze behandelen veelal ‘per zone’. Hierdoor ontstaan vaak halve behandelgebieden, wat het eindresultaat doorgaans niet ten goede komt. Daar komt bij dat men bij deze klinieken achteraf nog wel eens geconfronteerd wordt met verborgen kosten, zoals extra kosten voor het drukpakje of voor de verdoving/narcose.

 

Bij Lipology Clinic hebben we er bewust voor gekozen om het anders te doen. Voor ons is jouw veiligheid en het realiseren van de mooiste resultaten het belangrijkst, dus nemen we uitgebreid de tijd. Dat geldt voor het intakegesprek, dat minimaal een uur in beslag neemt, maar ook voor de behandeling zelf. We hebben een ervaren team van hooggespecialiseerde experts, werken uitermate nauwkeurig en maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. Daarnaast hoef je je bij ons geen zorgen te maken over onverwachte kosten achteraf.

 

Worden de kosten voor liposuctie van de buik vergoed door de zorgverzekering?

Bij Lipology Clinic voeren we geen verzekerde behandelingen uit. Liposuctie behandelingen worden namelijk als cosmetische ingrepen beschouwd, wat betekent dat de kosten voor de behandeling(en) niet door zorgverzekeraars worden vergoed.

 

Meer weten over liposuctie van de buik en tarieven?

Heb je interesse in tumescente liposuctie van de buik, maar wil je eerst wat meer informatie over het verloop, de behandeling en het herstel van tumescente liposuctie? Neem dan contact op met Lipology Clinic en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Deel dit artikel: