Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Lipofilling bij
Lipology Clinic.

Lipofilling is een veilige, natuurlijke manier om je lichaamsvorm te verbeteren of meer onderhuids volume te maken. Er wordt gebruikt gemaakt van je eigen vet.

Met lipofilling kunnen vele gebieden behandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de borsten, billen en verzonken littekens!

Lipofilling bij Lipology Clinic
Lipology Clinic Locatie

Over
lipofilling.

Bij lipofilling wordt lichaamseigen vet gebruikt om op een bepaalde plaats meer onderhuids volume te maken of bepaalde lichaamscontouren te accentueren, zoals in het gezicht, in de borsten of in de billen. Ook kunnen kleine oneffenheden zoals verzonken littekens hiermee worden verbeterd.

De behandeling vindt bij Lipology Clinic geheel plaats onder plaatselijke verdoving. Wij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, zodat je zeker weet dat je de beste behandeling krijgt. Je kunt ervoor kiezen om het te combineren met een grotere liposuctie behandeling.

Dit zeggen
onze cliënten.

0/5

“Dr Halk is professioneel en ook inlevend. Kan snel handelen en schakelen en is duidelijk in haar uitleg. Ik vond haar manier van werken erg prettig en kan iedereen dr. Halk aanbevelen.”

Zorgkaart

Verloop
behandeltraject.

De aanvraag

Maak online of telefonisch een afspraak. Onze consulente neemt vervolgens contact met je op om de afspraak te bevestigen en eventuele vragen te bespreken.

Lipofilling is een opvultechniek. Bij lipofilling wordt lichaamseigen vet gebruikt als middel om op een bepaalde plaats meer onderhuids volume te creëren, zoals in de borsten of in diepe rimpels van het gelaat. Vet wordt verkregen door liposuctie. Het wordt weggehaald waar er plaatselijk een relatief dikkere vetlaag zit, zoals in de taille, op de buik, de heupen, de binnenzijde van de dijen en de knieën. Hierna wordt het verkregen vet gezuiverd en ingespoten op de gewenste plaats.

Hoogste kwaliteit en persoonlijke aandacht.
Onze kliniek is 100% gefocust op vetbehandelingen (liposuctie, lipofilling, lipoedeem) onder plaatselijke verdoving. Hiermee garanderen wij deskundigheid, veiligheid, effectiviteit en maximale resultaten.

Persoonlijke aandacht bij ons voorop. Wij bieden een warme, veilige plek waarin vrouwen zich prettig voelen.

Lipology Clinic is de enige kliniek in Nederland waar je voor deze methode terecht kunt bij een volledig vrouwelijk team. Wij doen ons werk met veel liefde en passie. De mooie resultaten, blije mensen en positieve veranderingen die wij in gang zetten, drijven ons iedere dag opnieuw.

Samen met ons naar een lichaam waar je je prettig in voelt!

Het belangrijkste is dat de vetcellen die worden verwijderd zo weinig mogelijk worden beschadigd. Om deze reden wordt gebruik gemaakt van het inspuiten van grote hoeveelheden vloeistof (tumescente liposuctie). Van deze techniek is bekend dat je ‘vitaal’ vet in handen krijgt. Het vet moet vervolgens worden gezuiverd van onder andere de vloeistof die is ingespoten en mee is opgezogen. Daarna moet het met speciale naalden in kleine hoeveelheden (een heleboel gevulde mini-spuitjes van 1 milliliter) gelijkmatig worden verdeeld over het op te vullen gebied. Toevoegen van voedingsmiddelen, groeimiddelen of PRP heeft nooit geleid tot betere resultaten. Het is het beste om puur eigen vet te gebruiken.

Dat is goed mogelijk. Borstvergroting met eigen vet is een goede optie voor vrouwen die een beperkte mate van borstvergroting willen.

Het consult

Tijdens een eerste consult neemt de arts alle tijd om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je krijgt een eerlijk advies over mogelijke behandelingen, risico’s en nazorg. Daarna heb je een gesprek met de consulente die jou gedurende het gehele behandeltraject zal begeleiden.

Waterfront Naarderbos
P2 – achterzijde gebouw
IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden

Er is een gratis parkeerterrein bij het Waterfront gebouw.

De behandeling

Je hebt je goed voorbereid en besloten om voor een behandeling te kiezen. Wij zorgen voor de beste zorg en hoogstpersoonlijke service. Lees hier wat je kunt verwachten van de behandeling zelf.

Voorbereiding
In de periode voorafgaand aan de behandeling moet je rekening te houden met een aantal voorbereidingen. Je krijgt hierover uitgebreide instructies van ons mee bij het plannen van de behandeling.

De lipofilling
Vet wordt eerst verwijderd door middel van liposuctie, op een plek waar wat meer vet aanwezig is, zoals op de buik, de heupen, of de binnenzijde van de dijen en de knieën. Hierna wordt het vet schoongemaakt en ingespoten op de gewenste plaats.

Het herstel
Na de behandeling kun je last hebben van zwelling en blauwe plekken op zowel het donorgebied als het gevulde gebied. De meeste klachten verdwijnen na 1 tot 2 weken.

De getransplanteerde vetcellen moeten ingroeien om te overleven. Hierdoor is de hoeveelheid vetcellen die per keer getransplanteerd kan worden beperkt en zo ook de volumetoename per behandeling. Daarnaast kunnen we van tevoren niet weten welk percentage van de vetcellen zal overleven en dus wat de volumetoename zal worden. In het meest gunstige geval kan iemand al na één behandeling tevreden zijn. Afhankelijk van het te behandelen gebied, de gewenste volumetoename en de mate van ingroei van getransplanteerde vetcellen, kan het zijn dat 2 of 3 behandelingen nodig zijn om de gewenste volumetoename te bereiken.

Ja. Lipofilling wordt wereldwijd als een veilige behandeling beschouwd. Echter, geen enkele medische behandeling is risicoloos en complicaties kunnen voorkomen. Na inspuitingen kunnen soms op de plaats van de injectie enkele met de injectie samenhangende tijdelijke reacties optreden, zoals geringe zwelling, roodheid, een blauwe plek, jeuk en gevoeligheid.

Deze verschijnselen verdwijnen meestal binnen 1 à 2 dagen. In zeer zeldzame gevallen kan er ter plaatse van het geïnjecteerde vet een knobbeltje of een infectie ontstaan.

Wanneer bij lipofilling grotere hoeveelheden gebruikt worden (zoals in borsten of billen), kunnen ook andere complicaties als verkalkingen en vetcystes ontstaan. Wij blijven binnen de veilige opvulvolumes.

Microverkalkingen op een borstfoto (mammogram) kunnen lijken op de verkalkingen die ontstaan bij tumoren in de borst. Daarom zou het kunnen zijn dat er een keer een extra onderzoek gedaan wordt om dit uit te sluiten.

De hoeveelheid vet die wordt ingespoten is geheel afhankelijk van de grootte van het op te vullen gebied. In het gezicht zijn vaak enkele milliliters voldoende, in de borsten gaat het om grotere hoeveelheden. Bovendien is er veel spraakverwarring. Als er een techniek wordt gebruikt waarbij het vetweefsel niet wordt gezuiverd bevat 100 milliliter ingespoten ‘vet’ maar enkele 10 tallen milliliters gezuiverd vet, waar bijna geen vloeistof meer in aanwezig is.

Herstel en nazorg

Wij gaan voor een probleemloos herstel. Merk je dat er iets niet naar wens gaat of heb je vragen, dan zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar. Lees hier meer over het herstel.

Van tevoren weten we niet welk percentage van de vetcellen zal overleven en dus wat de uiteindelijke volumetoename zal worden. Maar het uiteindelijke vullingseffect van lipofilling is blijvend, alhoewel de verouderingsprocessen natuurlijk wel gewoon doorgaan.

Onze artsen.

Redenen om voor Lipology Clinic te kiezen!

Bij Lipology Clinic behandelen we alle mogelijke gebieden waar liposuctie gewenst kan zijn.

Download de brochure

Laat jouw e-mailadres achter en download direct daarna de brochure over lipofilling. Hierin vind je onder andere alles over de behandeling, de resultaten en de kosten.

Bekend uit de media