Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Over Lipology
Clinic.

Lipology Clinic is opgericht door dermatoloog drs. Halk. Zij zag in dat onze behandelingen het best tot hun recht komen in een kleinschalige kliniek met aandacht voor elke patiënt.

Lipology Clinic is dé expertise kliniek op het gebied van liposuctie, lipoedeem en lipofilling. Alles onder plaatselijke verdoving.

De behandelingen worden uitgevoerd door een vast team, met jarenlange ervaring. Wij zijn de enige kliniek in Nederland waar je voor deze vorm van liposuctie en lipoedeem behandeling terecht kunt bij een volledig vrouwelijk behandelteam.

Anne Berthe Halk
Lipology Clinic over de Kliniek oprichter

Onze visie.

Wij zien dat veel vrouwen zich vaak belemmerd voelen in hun levensgeluk, als gevolg van ongemak, pijn, frustratie of onzekerheid over hun vet of lichaamsvormen.

Wij geloven dat een gezond lichaam waarin je je prettig voelt, vrouwen de kracht geeft om te doen wat hen echt gelukkig maakt. Dit houdt in: dragen wat ze willen dragen, zich bewegen zoals zij zich willen bewegen, en doen wat zij willen doen. Hun lichaam vormt hierin geen belemmering.

Missie.

Wij gaan vrouwen helpen om zich te bevrijden van de pijn, frustratie, ongemakken en onzekerheden over hun vet of lichaamsvormen die hen belemmeren in hun levensgeluk.

Dit doen wij als zij dit zelf, met een gezonde leefstijl alleen of vanwege medische redenen, niet voor elkaar krijgen.

Ons team.

Waarom Lipology Clinic?
Hoogste kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Onze kliniek is volledig gespecialiseerd in liposuctie, zowel cosmetisch als voor de behandeling van lipoedeem. Wij behandelen altijd veilig onder plaatselijke verdoving.

Dokter Halk, de oprichter van Lipology Clinic, is internationaal erkend expert in deze behandelingen. Ze werd opgeleid door een van de grondleggers drs. Loek Habbema. Ze is o.a. mede-auteur van de landelijke leidraad tumescente liposuctie. Ook heeft ze onderzoek gedaan naar de veiligheid van liposuctie technieken Ze is lid van de lipoedeem expertgroep van patiëntenvereniging NLNet en coauteur van meerdere lipoedeem richtlijnen en wetenschappelijke publicaties.

Hiermee bieden wij deskundigheid, veiligheid, effectiviteit en maximale resultaten.

Persoonlijke aandacht bij ons voorop. Wij bieden een warme, veilige plek waarin vrouwen zich prettig voelen. Wij doen ons werk met veel liefde en passie. De mooie resultaten, blije mensen en positieve veranderingen die wij in gang zetten, drijven ons iedere dag opnieuw.

Lipology Clinic Locatie
Shaping your body liposuctie lipoedeem lipofilling
tumescente liposuctie

Bekend uit de media