Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Beste liposuctie kliniek van Nederland

Overweeg je om liposuctie te laten uitvoeren? Dan ga je natuurlijk niet naar de eerste kliniek die je tegenkomt. Je wilt immers wel verzekerd zijn van een veilige, kwalitatief hoogwaardige behandeling die in alle opzichten op jou is afgestemd. Hieronder lees je wat Lipology Clinic als beste liposuctie kliniek van Nederland voor jou kan betekenen.   

Waarom kiezen voor Lipology Clinic?

Als beste liposuctie kliniek van Nederland bieden wij

1

De meest geavanceerde liposuctie methode

Bij Lipology Clinic staan de veiligheid en het comfort van onze cliënten centraal. Daarom hebben we bewust gekozen voor echte tumescente liposuctie. Deze geavanceerde behandeling wordt uitsluitend onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en zorgt voor een sneller herstel en mooiere resultaten. 

Lees meer over de voordelen van tumescente liposuctie.

2

Liposuctie voor overtollig vet, lipoedeem & lipoom

Tumescente liposuctie is de enige liposuctie methode die geschikt is voor de behandeling van lipoedeem. Daarnaast is dit de ideale behandelmethode om een lipoom te verwijderen zonder operatie, met een minimale kans op littekenvorming.

3

Hoogwaardige kwaliteit & veiligheid

De behandelkamers bij Lipology Clinic zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur en voldoen aan de hoogste eisen en veiligheidsnormen. Daarnaast zijn we continu bezig met het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van onze processen en onze zorgverlening.

4

Gespecialiseerde artsen

Lipology Clinic is opgericht door dermatoloog drs. Halk. Zij is gespecialiseerd in vetbehandelingen, waaronder lipoedeem behandelingen. Onze kliniek is tevens de enige in Nederland waar je voor tumescente liposuctie terecht kunt bij een volledig vrouwelijk behandelteam, dat ook nog eens over een jarenlange ervaring beschikt.

5

Persoonlijke aandacht

We doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren waarin vrouwen zich comfortabel voelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat elke client volop persoonlijke aandacht krijgt. Je kunt altijd bij ons terecht als je vragen hebt en we hechten veel waarde aan het verstrekken van een goede begeleiding en nazorg. De positieve ervaringen van onze clienten bevestigen dit!

Meer weten over de beste liposuctie kliniek van Nederland?

Het kan nog best lastig zijn om een goede kliniek te vinden. Wil je graag weten wat wij als beste liposuctie kliniek van Nederland voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult!

Lipoedeem herkennen
Lipology Clinic kliniek locatie