Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Drs. Habbema

Loek Habbema is een autoriteit op het gebied van vetbehandelingen. Hij behandelde voorheen in Medisch Centrum ‘t Gooi in Bussum, waarvan hij oprichter en directeur was. Nu behandelt Loek Habbema zijn patiënten bij Lipology Clinic, waar hij ook Medisch Adviseur is.

Loek Habbema is gespecialiseerd in het verwijderen van ongewenst vet overal op het lichaam. Hij ontwikkelde en verfijnde de bijzondere Tumescente Liposuctie techniek, zoals wij bij  Lipology Clinic uitvoeren. Ook is hij grondlegger van het verkleinen van borsten zonder grote operatie en littekens met deze geavanceerde liposuctie methode. Daarnaast heeft hij veel ervaring met de behandeling van lipoedeem. Net als dokter Halk draagt hij bij aan het bepalen van de Nederlandse beleidsrichtlijnen voor cosmetische behandelingen in de dermatologie.

Voorheen behandelde hij veel patiënten in de privé-kliniek Medisch Centrum ’t Gooi waar hij oprichter en directeur van was. Nu behandelt hij zijn patiënten bij Lipology Clinic dermatoloog en medisch adviseur. Klik hier om direct een afspraak te maken. 

Loek Habbema publiceerde regelmatig in internationale wetenschappelijk tijdschriften. Samen met dokter Halk schreef hij een belangrijk wetenschappelijke artikel over liposuctie dat werd gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Dermatologic Surgery (2019).

Dokter Loek Habbema staat geregistreerd in het BIG-register met nummer 19021296601.

Deel dit artikel: