Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Ervaringen liposuctie benen

Tumescente liposuctie is een bijzonder veilige en effectieve manier om van overtollig vet op de benen af te komen. Hoe ervaren onze cliënten de behandeling zelf?

Tumescente liposuctie is een bijzonder veilige en effectieve manier om van overtollig vet op de benen af te komen. Wij van Lipology Clinic kunnen je alles vertellen over het verloop van de behandeling en het herstel van tumescente liposuctie, maar we begrijpen dat je ook benieuwd bent naar ervaringen van anderen die liposuctie van de benen hebben laten doen. Hoe ervaren onze cliënten de behandeling zelf?

 

Ervaringen met liposuctie van de benen

 

Wat kan ik verwachten van de behandeling?
Tumescente liposuctie is een veilige behandeling die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. Je hoeft dus niet onder narcose gebracht te worden. Daarnaast herstel je sneller dan na andere liposuctie methodes en zorgt de behandeling voor mooiere resultaten. Dit horen we dan ook vaak terug in de reacties van onze cliënten, die in sommige gevallen ook al een traditionele liposuctie hebben ondergaan: “Het is en blijft een ingreep, maar het is heel goed te doen en zeker de moeite waard!” Omdat we op het behandelgebied met onze methode heel secuur, heel veel vet kunnen verwijderen, blijft de winst die je behaalt voor de rest van je leven. Lees ook: Tumescente liposuctie: de voordelen van deze geavanceerde behandeling.

Een liposuctie behandeling van de benen ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst en voorbereiding
  • Inspuiten tumescente vloeistof
  • Rustfase
  • Wegzuigen vet
  • Verbinden
  • Bijkomen
  • Naar huis

 

Hoe lang duurt liposuctie van de benen?
Omdat een liposuctie behandeling bij Lipology Clinic onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, zitten we niet vast aan strakke planningen van anesthesisten en operatiekamers. We nemen de tijd voor elke client, zodat we een zo mooi mogelijk resultaat kunnen realiseren.

Hoe lang de behandeling precies in beslag neemt, is afhankelijk van het behandelgebied en de specifieke situatie van de cliënt. Over het algemeen mag je uitgaan van ongeveer 3 tot 5 uur per liposuctie behandeling.

Wat gebeurt er na de behandeling?
Zodra je bent ingepakt verlaat je gewoon wandelend de behandelkamer en krijg je wat te eten en te drinken. De behandelend arts zal je een brief meegeven met alle informatie en neemt de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. We geven je ook de persoonlijke telefoonnummers van de arts en de verpleegkundige mee, zodat je ons altijd kunt bereiken als dat nodig is. Houd er rekening mee dat je na je ‘ontslag’ niet zelf naar huis mag rijden. De meeste cliënten pakken na enkele dagen hun dagelijkse activiteiten weer op. Na twee weken mag het drukpak uit en zal je merken dat de meeste blauwe plekken voor het grootste deel al zijn weggetrokken. Milde zwellingen kun je nog wat langer blijven voelen. Na vier maanden kom je bij ons terug voor controle.

Waarom kiezen voor liposuctie van de benen bij Lipology Clinic?
Lipology Clinic is dé specialist op het gebied van tumescente liposuctie. Bij ons ben je verzekerd van een team van gepassioneerde experts met een jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht en begeleiding en nazorg die niets te wensen overlaat. Wil je meer weten over ervaringen met liposuctie van de benen, lees dan de clientervaringen van onze patiënten of lees de blog van een lipoedeem patiënt die bij ons werd behandeld.

Deel dit artikel: