Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Kwaliteitsbeleid

Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van alle processen binnen Lipology Clinic is een continu proces. Wij hebben voor al deze processen gedetailleerde protocollen ter waarborging.

Onze behandelkamers zijn uitgerust met de modernste apparatuur en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Interne en externe audits vormen de basis voor de handhaving en waar mogelijk verbetering van onze kwaliteit op elk onderdeel van onze zorgverlening.

Iedere cliënt krijgt tijdens de eindcontrole én per e-mail een enquête ter beoordeling van de kliniek. Bekijk hier deze reviews op de website van de Feedback Company.

Medisch specialisten

Niet iedere arts die liposucties uitvoert is dermatoloog. Bij Lipology Clinic is dat wel altijd zo. Dermatologie is een medische specialisatie van 5 jaar. Onze dermatologen zijn uiteraard BIG geregistreerd en hebben daarnaast allen jarenlange ervaring in liposuctie, lipofilling en de behandeling van lipoedeem. De wet BIG stelt regels aan de beroepsuitoefening en heeft als doelstelling de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken en de patiënt te beschermen tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van beroepsbeoefenaren. Hiertoe zijn in de wet waarborgen opgenomen als titelbescherming, registratie, bevoegdheidsregeling, voorbehouden handelingen en tuchtrecht. U kunt in het BIG register zien of uw arts geregistreerd is, en welke titel hij/zij mag dragen.