Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Lipoedeem en liposuctie; 6 weken na de eerste liposuctie

Maandag is het 6 weken geleden dat ik mijn 1e liposuctie heb ondergaan, de buitenkant en de helft van de achterkant van mijn bovenbenen. Maandag is ook de dag dat de 2e liposuctie gepland staat, dit keer de binnenkant en de andere helft van de achterkant van mijn bovenbenen. Ik ben er klaar voor!

Hoe is het nu, na 6 weken? 

Zoals ik eerder al schreef voelde ik bizar snel verbetering in het (trap)lopen. Vaak besef ik achteraf dat ik iets gedaan heb wat ik eerder niet of slecht kon. Zwemmen gaat soepeler en waar ik me eerder het zwembad uit moest hijsen, loop ik nu gewoon het trappetje op. Vorige week moest ik thuis even snel iets regelen op zolder en toen ik daarna weer beneden was besefte ik ineens hoe gedachteloos ik dat had gedaan.

Mijn benen zijn niet meer blauw, maar de behandelde plekken zijn nog niet pijnloos. Ik had een soort huidpijn met jeuk. Het voelde alsof de huid daar zonverbrand was, maar je zag er niks aan. Volgens dokter Halk was de binnenkant van mijn huid 1 grote schaafwond, dat moest helen. Gelukkig is dat nare gevoel nu een stuk minder.  Er zitten nog wat harde plekken in het behandelde gebied, maar ook dat verbetert per dag. Ik heb wel mijn drukpak langer aangehad dan de vereiste 2 weken, dat voelde beter. De conditie van mijn huid vind ik best prima, er is (nog?) geen huidoverschot.  Helemaal glad is het niet, maar voor mij beter dan verwacht! Ook al doe ik het niet voor het mooie, ik ben er wel blij mee!

Maandag dus de 2e liposuctie. Waar de 1e keer de nadruk lag op “mijn zadeltassen”, hoop ik nu dat de grote bobbels aan de binnenkant van mijn knieën verdwijnen. Dat zal de zwaarte bij mijn knieën weghalen en deze ontlasten. Misschien een beetje raar, maar ik heb er zin in!

Deel dit artikel: