Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Beste lipoedeem kliniek

Heb jij lipoedeem of het vermoeden dat je dit hebt? Om verergering van je klachten te voorkomen is het belangrijk dat je een diagnose laat stellen en je laat behandelen. Het kan nog een behoorlijke uitdaging zijn om een goede kliniek te vinden die gespecialiseerd is in lipoedeem. Gelukkig kun je altijd terecht bij Lipology Clinic! Hieronder leggen we je uit wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van lipoedeem behandelingen met liposuctie.

Diagnose bij de beste lipoedeem kliniek

Zelf lipoedeem herkennen kan soms lastig zijn. Dat komt ten eerste door het feit dat we bij de term ‘oedeem’ doorgaans denken aan zwelling door vocht, terwijl lipoedeem sprake is van plaatselijke zwellingen door vet. Ten tweede bestaan er verschillende lipoedeem types. Bij veel vrouwen met lipoedeem is het overtollige vetweefsel voornamelijk aanwezig rond de billen, heupen en bovenbenen. Bij anderen zit het ook in de onderbenen. Regelmatig zit het lipoedeem ook op de armen. De kenmerken van lipoedeem kunnen dus bij elke vrouw anders zijn. Helaas wordt lipoedeem ook nog door veel artsen niet (h)erkend.

Lipoedeem herkennen
Lipology Clinic kliniek locatie

Waarom kiezen voor Lipology Clinic?

Lipology Clinic is gespecialiseerd in lipoedeem en tumescente liposuctie, een geavanceerde liposuctie methode die uitermate geschikt is voor het behandelen van lipoedeem. Deze behandelmethode biedt daarnaast een breed scala aan voordelen ten opzichte van traditionele lipoedeem behandelingen.

Lipology Clinic
Lipology Clinic Locatie

Meer weten over lipoedeem behandelingen?

Een goede lipoedeem behandeling begint met een diagnose. Wil je graag meer weten over wat wij als beste lipoedeem kliniek voor jou kunnen betekenen? Plan dan vandaag nog een gratis consult in bij Lipology Clinic!