Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Borstverkleining zonder operatie of narcose

Als je borsten (te) groot en te zwaar zijn ten opzichte van de rest van je lijf, kun je hier veel last van hebben in je dagelijks leven. Problemen met onder andere de rug, schouders en nek zijn eerder regel dan uitzondering. Je borsten laten verkleinen kan dan de oplossing zijn. Dit hoeft niet altijd een heftige ingreep te zijn; tegenwoordig behoort een borstverkleining zonder operatie of narcose ook tot de mogelijkheden.

Kan een borstverkleining zonder operatie of narcose?

Een chirurgische borstverkleining is een relatief ingrijpende operatie. Gelukkig is het tegenwoordig ook mogelijk om een borstverkleining zonder grote operatie of narcose uit te voeren. Bij Lipology Clinic bieden wij borstverkleining met tumescente liposuctie aan. Bij deze innovatieve methode, die werd ontwikkeld door onze eigen drs. Habbema, wordt onder een plaatselijke verdoving een deel van het vetweefsel in de borsten weggezogen. Een dergelijke borstverkleining zonder littekens wordt ook wel liposculptuur genoemd.

Lees ook: Borstverkleining met liposuctie: verloop behandeling, herstel en resultaat

Is een borstverkleining met tumescente liposuctie geschikt voor mij?

Of een borstverkleining zonder operatie of narcose bij jou het gewenste resultaat oplevert, is afhankelijk van de verhouding tussen klierweefsel en vetweefsel in je borsten en je specifieke wensen. Met tumescente liposuctie kan namelijk alleen de hoeveelheid vetweefsel gereduceerd worden; het klierweefsel (en eventueel overtollige huid) worden met deze behandeling niet verwijderd. Een borstverkleining met liposuctie is daarom minder geschikt voor vrouwen met borsten die grotendeels uit klierweefsel bestaan, of die het volume van hun borsten met meer dan de helft willen reduceren. Of deze behandeling voor jou geschikt is zal heel goed met je worden besproken tijdens een intake gesprek. Je krijgt dan alle uitleg over wat je kunt verwachten over zowel de behandeling als het resultaat.

Kan ik een vergoeding krijgen voor een borstverkleining?

Helaas valt liposuctie niet onder verzekerde zorg. Het wordt dus niet vergoed door zorg- verzekeraars, zelfs niet als de borsten hele vervelende klachten geven.

Interesse in een borstverkleining zonder narcose of operatie?

Wil je graag een borsten die (beter) bij jouw lichaam passen? Neem dan contact op en boek een afspraak bij Lipology Clinic voor een intake. 

Deel dit artikel: