Lipology Clinic ontvangt een 9.8 uit 27 reviews.

Bekend uit de media:

&C
RTL4
Linda Magazine
Radio 1

Lipoom verwijderen kosten

Een lipoom is een plaatselijke ophoping van vetweefsel onder de huid. Lipomen zijn op zich onschuldig, maar ze kunnen wel klachten veroorzaken. Daarnaast zijn met name grotere lipomen vanuit esthetisch oogpunt natuurlijk niet wenselijk. Wat kost het als je een lipoom wilt verwijderen?

Een lipoom is een plaatselijke ophoping van vetweefsel onder de huid. Lipomen zijn op zich onschuldig, maar ze kunnen wel klachten veroorzaken wanneer ze bijvoorbeeld op een zenuw drukken. Daarnaast zijn met name grotere lipomen vanuit esthetisch oogpunt natuurlijk niet wenselijk. Gelukkig zijn er effectieve, niet al te ingrijpende behandelingen voor het veilig verwijderen van een lipoom. Maar wat kost een lipoom verwijderen?

Wat kost een lipoom verwijderen?

De kosten van een lipoom verwijderen kunnen per situatie verschillen. Ze zijn namelijk afhankelijk van de behandelmethode. Bij Lipology Clinic bepalen we op basis van de grootte, de plek en de samenstelling van het lipoom welke behandelmethode het meest geschikt is. Dit wordt vanzelfsprekend altijd vooraf met je besproken. Voor een liposuctie behandeling van een lipoom moet rekening houden met een bedrag van circa €2.500. Een chirurgische verwijdering kost meestal tussen de €400 en €900 per lipoom.

Lees ook: Het lipoom: wat is het en kun je het verwijderen zonder littekens?

Kan ik voor liposuctie een vergoeding krijgen van mijn zorgverzekeraar?

Liposuctie behandelingen vallen niet onder verzekerde zorg. Dat betekent dat je bij geen enkele zorgverzekering een vergoeding voor kunt krijgen voor de behandeling(en). Ook chirurgische verwijdering van lipomen valt meestal niet onder verzekerde zorg. Lipology Clinic voert geen verzekerde behandelingen uit.

Wil je meer weten over de kosten van een lipoom verwijderen?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een lipoom verwijderen, de kosten, de behandelmethodes en/of het herstel? Plan gerust een afspraak in voor een intake. 

Deel dit artikel: